ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Halk Eğitimi Merkezi

HALK EĞİTİM MERKEZİMİZLE İLGİLİ BÜTÜN GELİŞMELER ARTIK SOSYAL MEDYA´DA

Viranşehir Halk Eğitim Merkezi olarak vatandaşlarımıza daha fazla hizmet verebilmek ve yaşanan gelişmelerden haberdar etmek için artık Sosyal Medya´dayız

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü´nün başlatmış olduğu  " Beşikten,mezara kadar eğitim" sloganıyla birlikte bizlerde Viranşehir Halk Eğitim Merkezi olarak halkımızı eğitmek ve onların mesleki açıdan gelişimini sağlamak amacıyla elimizden geldiğince çalışmalarımıza gayret etmekteyiz. Viranşehir Halk Eğitim Merkezi olarak devam etmekte olan Okuma-Yazma kurslarımız , Mesleki Gelişim kurslarımız, Spor kurslarımız  ve bünyemizde bulunan  Açık Lise ve Açık Ortaokul birimlerimizle birlikte halkımıza hizmet vermekteyiz. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımızı daha fazla bilgilerdirmek ve haberdar etmek için artık Sosyal Medya´dayız. Kurumumuz bünyesinde bulunan kurslar ve Açık lise-Açık Ortaokul ile ilgili bütün duyuruları ve haberleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz...

Sosyal Medya Adreslerimiz

Facebook : facebook.com/ViransehirHEM63