ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Halk Eğitimi Merkezi

Kas

Viranşehir Belediyesinin desteği ile Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde açılan KPSS kursları İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Çetin Gören ve Belediye Başkanı Sn. Salih Ekinci tarafından ziyaret edildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adnan Emre'den kurs çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgi alan heyet, daha sonra kursları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kursiyerlerle bir süre sohbet edilmesinin ardından Belediye Başkanı Sn. Salih Ekinci kursiyerlere kaynak kitap hediye etti.

Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde açılan kurslara verdikleri destekten dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Viranşehir Belediye Başkanı Sn. Salih Ekinci'yi  makamında ziyaret ettik. Viranşehir Halk Eğitimi Merkezine verdiği destekten dolayı teşekkür ettik. İlgi ve alakalarindan dolayı kendilerine teşekkür ederiz .

Kas

Viranşehir Belediyesi ile Viranşehir Halk Eğitimi merkezinin işbirliği ile yürüttüğü Genç Bilgi evini  Viranşehir Kaymakamımız Sn .Önder Koç ,Viranşehir Belediye Baskani Sn.Salih Ekinci , İlçe milli eğitim müdürümüz Sn .İbrahim Yağan  ,Halk eğitimi merkezi müdürü Sn. Adnan Emre  ziyarette bulundular. Ziyarette üniversite sınavlarına hazirlanan  gençlere kitap dağıtimi yapıldı . Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Bakanlığımız tarafından başlatılan aile okulu projesi kapsamında Viranşehir Halk Eğitimi Merkezi olarak okullarımızda velilere yönelik aile okulu eğitimlerimiz devam etmektedir. Bu kapsamda velilerimizin katılımıyla eğitimlerimiz gerçekleşmektedir. Viranşehir Halk Eğitimi Merkezi olarak bütün velilerimize ulaşmayı hedeflemekteyiz. Yapılan eğitimlere yoğun katılım gösteren velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Viranşehir Halk Eğitimi Merkezi olarak yeni Eğitim Öğretim yılına bina bakımı ve onarımı yaparak girdik.

Binamızın iç ve dış tüm cepheleri olmak üzere boya ve tadilat bakımını yaptık. Gerek İç Mimar, gerek usta öğreticilerimizden fikir alışverişi yaparak sarı ve gri tonların binamıza yakışacağı kararını aldık. Yönetici odamıza kahve ve krem tonlarında duvar kağıdı çalışması gerçekleştirdik. Desen konusunda ise kendi el emeğimizi kullanarak şeritlendirme ve boyama işlemini gerçekleştirdik.

Ekm

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürülüğü ve Viranşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasının açılış maçı yapıldı. Viranşehir Spor Kompleksinde gerçekleşen açılış maçına katılan Şube Müdürümüz Sayın Sedrettin UZUNDAĞ ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sayın Adnan EMRE tüm yarışmacılara başarılar dileyip, dostluk ve kardeşlik çerçevesinde bir turnuvanın düzenlenmesi temennisinde bulundular.

Ekm

Sayın kaymakamımız Önder KOÇ ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim YAĞAN kurumumuza ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Ekm

Sayın Müdürümüz Adnan Emre başkanlığında kurumumuzda görevli usta öğreticilere yönelik bilgilendirme toplantıları yapıldı. Toplantıda kurslar, eğiticilerin görevleri, dikkat edilecek hususlar hakkında genel bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Viranşehir Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen ''10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü'' etkinliklerine Sayın Müdürümüz Adnan EMRE ve Müdür Yardımcımız Sayın Cebrail BOZKURT kurumumuzu temsilen iştirak ettiler.

Ekm

Sayın Müdürümüz Adnan EMRE ve Müdür Yardımcımız Cebrail Bozkurt, Büyükşehir Belediyesi  Kadın Destek Merkezini ziyaret ederek kursları yerinde takip ettiler. Yapılan başarılı çalışmalar nedeniyle kurum müdüresi Kadriye BARIŞ ve ekibi tebrik edildi.

Mrt

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ( D.Y.K) 1. Kariyer Günlerinde bugün,  Okul Öncesi Öğretmenliği meslek tanıtımı yapıldı.

Mrt

Şanlıurfa'da yapılan Okul Sporları kapsamında Artistik Cimnastik Minikler A Takim olarak 1.olan sporcularımızı tebrik eder, emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından planlanan ve  Destekleme Yetiştirme Kursumuzda Üniversite Sınavına hazırlanan Kariyer Günleri Etkinliğimizin, ilk gününde, Özel Eğitim Öğretmenlik Mesleği, Polislik Mesleği, ve Beden Eğitimi Spor Bölümü gibi mesleklerin tanıtımları, söz konusu mesleklerin temsilcileri tarafından Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize yapılmıştır.

Mrt

Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün düzenlediği Şanlıurfa geneli makaralı yayda ok atma minik erkekler kategorisinde  sporcumuz Furkan Emir Cerrahoğlu İl bazında 1.olup altın madalya kazanmıştır.Sporcumuzu ve eğitmeni Mehmet Ali Alkan hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Tem

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ MÜRACAATLARI 02 AĞUSTOS 2021 İLE 31 AĞUSTOS 2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. 31 AĞUSTOS TARİHİNDEN SONRA YAPILAN BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLMEYE ALINMAYACAKTIR.