ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Halk Eğitimi Merkezi

Eyl

2019 1.Dönem Açık Lise-Açık Ortaokul Mazeretli İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 4 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Ayrıca ilk kayıt döneminde Sınav ücretini bankaya yatırmayan öğrencilerimizinde 4 Ekim Cuma gününe kadar ücret yatırmaları önemle duyurulur. Ücret yatırmayan öğrencilerimizinde kaydı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından silinecektir.

Ağu

2019 1.Dönem Açık Lise-Açık Ortaokul Yeni Kayıt ve Kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos itibariyle başlanmış olup 27 Eylül'de sona erecektir.
Ayrıca ilk defa Açık Lise ve Açık Ortaokula kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz kayıt evraklarını getirip kayıtlarını yaptırdıktan sonra anlaşmalı Ziraat, Vakıf ve Halk Bankasına kayıt ücretlerini yatıracaktır. Kayıt ücretini yatıran öğrencilerimiz kendilerine verilen öğrenci numarası ve şifresi ile beraber Açık Lise- Açık Ortaokul web sitelerinden öğrencilik durumlarını kontrol etmeleri önemle duyurulur.

Tem

Açık Lise okuyan öğrencilerimiz için Ek sınav başvuruları 29 Temmuz(Bugün) itibariyle başlamıştır. Sınava başvuracak öğrencilerimizin Açık Lise de en az 8 Dönem boyunca sınava girmiş olması gerekmektedir. 8 Dönemden az olan öğrencilerimiz sınava başvuramıyacaklardır. Ayrıca Sınav ücretini yatıran öğrencilerimizin Viranşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne gelerek sınav başvurularını yapmaları gerekmektedir. Ücreti yatırıp Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinen sınav başvurusunu yapmayan öğrenci sınava giremeyecektir. Sınav başvuruları 1 Ağustos Perşembe günü sona erecektir.

Tem

6-7 Temmuz'da yapılan Açık Lise ve Açık Ortaokul sınav tarihlerinin açıklanma tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapmış olduğu  duyuruda 6-7 Temmuz'da Sınava giren Açık Lise ve Açık Ortaokul  sınav sonuçlarının 1 Ağustos'da açıklanacağını duyurdu. Sınava katılan öğrenciler sınav sonuçlarına kendilerine verilen öğrenci numarası ve şifresi ile beraber Açık Lise ve Açık Ortaokul web sitesi sayfasına girerek erişebilecekler.